Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه حضرت معصومه (س) قم از اقدامات این کانون برای حفظ آرامش روانی دانشجویان در ایام کرونا خبر داد و گفت: باید به فکر بحران‌های روانی در دوران پساکرونا باشیم و برای آن برنامه ریزی کنیم.

الهام فتحی، رئیس مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه حضرت معصومه (س) قم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره با اقدامات و عملکرد این مرکز با همکاری همیاران سلامت و روان دانشگاه در برخورد با کرونا گفت: اولین گام ما در روز‌های اولیه شیوع ویروس، تهیه بسته‌های بهداشتی مانند ماسک، دستکش و مواد غذایی سالم بود که با همکاری ریاست دانشگاه خریداری و در بین دانشجویان خوابگاهی توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فتحی افزود: مرحله بعدی، حضور کارشناس بهداشت در خوابگاه‌های دانشگاه برای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با علائم کرونا و کاهش استرس آن‌ها بود. دانشجویان کانون همیاران در این بازه زمانی بسیار فعال بودند و با راه اندازی کارگاه مجازی مدیریت استرس و تهیه بروشور و نشریه با به کارگیری مکانیزم طنز به افزایش آگاهی و تزریق روحیه در میان دانشجویان می‌پرداختیم.

استاد دانشگاه حضرت معصومه (س) قم تاکید کرد: همچنین کانال مرکز مشاوره و بهداشت راه افتاد که سوالات بهداشتی و روانی دانشجویان در آنجا مطرح می‌شد و مختصصان به آن پاسخ می‌دادند. تقریبا از همان روز‌های اول مشاوره تلفنی و آنلاین راه اندازی شد و چه همکاران، دانشجویان و حتی خانواده‌های شان می‌توانستند با تماس با این سامانه مشکلات روانی و بهداشتی خود را بیان کنند.

وی عنوان کرد: اعضای کانون همیاران سلامت، ایده‌های خوبی در این زمینه ارائه دادند و با برگزاری مسابقات گوناگون تلاش به حفظ امنیت روانی دانشجویان داشتند. همچنین با شناسایی خانواده دانشجویانی که به کرونا مبتلا شده اند با کمک دیگر اساتید به کمک‌های مالی و روانی برای اعضای خانواده بپردازیم.

فتحی در پایان گفت: نزدیک به ۷۰ نفر از دانشجویان در کانون همیاران سلامت عضو هستند و در نظر داریم برای روز‌های آتی نیز اقداماتی داشته باشیم. باید به پیامد‌های این بیماری در دوران پساکرونا بیندیشیم. طبیعتا با بحران روانی تازه‌ای مواجه خواهیم شد که باید برای آن برنامه ریزی کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پساکرونا کرونا مرکز مشاوره مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه حضرت معصومه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۴۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت

طیبه بلوردی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی دانشگاه با راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • اعزام زائر اولی ها به مشهد طی دهه کرامت در ورامین
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی